Velkommen til Spurv

På spurv holder alle 1 åringene til.

Hver onsdag er vi på tur, eller vi kan si det sånn at vi øver oss på å gå på tur. Og det er veldig stas. Vi går til fotballbanen og leker med ball, eller vi går i bakkene nedenfor Pålsetunet. Hvis vi skal på lengre turer, setter vi oss i Trallene våre, og vi blir trillet til blant annet Lund, for å se på hønene eller til Fetsund Lenser og lekeplassen på Vinkelen.

Gruppa vår har fokus på "språkets magi", relasjonsbygging og sosial kompetanse. De voksne er veldig opptatte av at vi skal være snille mot hverandre, og gode rollemodeller for hverandre. Og vi lærer oss nye ord hver eneste dag

I leken øver vi på å leke med lekene våre. Vi har mange fine leker som dukker, togbane, duplo, kjøkken og biler. Vi er veldig flinke til å inspirere hverandre i lek.. Vi leker gjerne med de samme lekene, men de voksne passer på at vi ikke tar lekene fra hverandre. Parallell lek er vi gode på nå.

Når vi er ute og leker, er det veldig morsomt med vann. Da koser vi oss! Vi kan bli våte og kalde på hender og kropp, men da er det godt å bli tatt med inn for å bli varmet og få på tørt tøy.

Sang og musikk er vi også veldig glade i. Vi kan mange sanger med bevegelser, og vi lærer oss nye ord i sangene hver dag.

Vi på Spurv øver oss mye på å formidle våre behov til de voksne, og det begynner vi å bli veldig gode på. Vi lærer oss nye ord hver dag.

Hver måned oppsummerer de voksne på gruppa vår hva vi har gjort, dette blir sendt ut på mail til alle i gruppa.