Velkommen til Grønnfink

Velkommen til Grønnfink.

På Grønnfink holder alle tre åringene til. Vi er de yngste barna på stor base.

Hver onsdag er vi på tur. Da går vi til den flotte Lavvoen vår, Fetsund Lenser, Nerdrumstranda, Klatreskogen og Ekornesskogen. Vi har ofte med oss mat og varmt drikke. Det er stas.

På mandager har vi temainspirerte aktiviteter, både forming og fysiske aktiviteter.

Aktivitetene er inspirert av vårt tema "språkets magi", Dere kan tro vi har det morro når vi får utfolde oss med nye ord og tankekart.

For tiden har vi mye fokus på å blir kjent med de nye barna på gruppa. Vi jobber også med konfliktløsning. De voksne lærer oss hvordan vi kan løse en uoverensstemelse uten å slå eller bite.

Hver måned oppsummerer de voksne på gruppa vår hva vi har gjort, og det blir sendt ut på mail til alle i gruppa.