• Jeg gleder meg til i morgen!

Jeg gleder meg til i morgen! er vår handlingsplan for forebygging av mobbing og krenkende atferd i barnehagen. I denne planen finner du blant annet hvilke kriterier vi legger til grunn for dette arbeidet, og hva vi forventer av foresatte til barna i barnehagen.

• Planleggingsdager 2019-2020

Vi har følgende planleggingsdager barnehageåret 2019-2020:

• Fakta om barnehagen vår

Ved å klikke på linken under finner du interessante fakta om barnehagen vår. Du finner blant annet antall barn per ansatt og hvor god pedagogtetthet vi har.

• Søknad om redusert oppholdsbetaling i barnehagen

Det er mulig å søke om redusert foreldrebetaling og/ eller gratis kjernetid i barnehagen. Klikk på linken under, så kan du lese mer om tilbudet. Det ligger også søknadsskjema her.

• Vedtekter

Klikk på overskriften så kommer du til vedtektene for Nerdrumshagen barnehage AS.

• Viktige datoer!

På denne siden vil dere se viktige datoer for ulike aktiviteter i barnehagen gjennom året.